Gépészeti Szakgimnáziuma és Kollégiuma

Mátészalkai Szakképzési Centrum

Felnőttoktatás

Informatikai partnerünk

Elismeréseink

Kapcsolódó oldalak

 Mátészalkai Szakképzési Centrum

-----

 -----

 -----

 -----

 -----Azzal, hogy belép a www.gepeszeti.hu oldalára, elfogadja az alábbi feltételeket:

A gepeszeti.hu webszájton található tartalom a mátészalkai MSzC Gépészeti Szakgimnáziuma és Kollégiumának szellemi tulajdona.

A mátészalkai MSzC Gépészeti Szakgimnáziuma és Kollégiuma fenntart minden jogot, mely a honlap bármely részének bármilyen módszerrel, technikával történő másolásával vagy terjesztésével kapcsolatos.  A mátészalkai MSzC Gépészeti Szakgimnáziuma és Kollégiumához tartozó oldalak tartalmát és kialakítását nemzetközi és magyar törvények védik. A mátészalkai MSzC Gépészeti Szakgimnáziuma és Kollégiumának előzetes írásos hozzájárulása nélkül tilos a weblap egészének vagy részeinek (audió- vagy videóanyag, szöveg, fotó stb.) feldolgozása és értékesítése.

A gepeszeti.hu oldalai teljes egészében (írások, fotók, hanganyagok, reklámok, hirdetések) szerzői jogvédelem alatt állnak, azokból bármely részt kivágni, ezt pedig nyilvánossághoz bármely módon újraközvetíteni tilos. Ugyanígy a gepeszeti.hu domainnév is szerzői jogi védelmet élvez. A jogosulatlan felhasználás büntető- és polgári jogi következményeket von maga után.

A mátészalkai MSzC Gépészeti Szakgimnáziuma és Kollégiumától csak úgy lehet információkat átvenni, ha az átvevő nem módosítja az eredeti értesülést, és egyértelműen hivatkozik minden alkalommal a gepeszeti.hu weblapra.

A mátészalkai MSzC Gépészeti Szakgimnáziuma és Kollégiuma a pontos és hiteles információk közlésére törekszik, de a tájékoztatásból fakadó esetleges károkért felelősséget nem vállal.

E-Napló


A tanítási órák rendje

Eseménynaptár

Nincsenek események
Július 2019
H K Sz Cs P Szo V
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31 1 2 3 4

Térítésmentes angol órák

Ápolói ösztöndíj program

Pénz7